After Eight üllatused

u. 36 tk

Hinne (0 tk)

Koostisosad

1 1/4 dl Dansukkeri valget suhkrut
1 dl Dansukkeri Fariinsuhkrut
1 spl Dansukkeri Vanillisuhkrut
100 g võid või margariini
1 spl vett
1 muna
6 dl nisujahu
1/2 tl küpsetuspulbrit
2 näputäit soola
18 tk After Eight šokolaade
36 poolikut kreeka pähkli tuuma

Juhised

Vahustage suures kausis või suhkrute, vee ja munaga ühtlaseks kreemjaks vahuks. Lisage jahu ja küpsetuspulber. Asetage taigen plastikaatkotis 1 tunniks külma.

Sõtkuge taigen uuesti pehmeks ja vormige pikergune rull. Lõigake rull 36 viiluks. Poolitage šokolaadid. Asetage igale šokolaadipoolikule taignaviil ja laduge küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Suruge igasse taignaviilu kreeka pähkli tuum. Küpetage ahju keskmisel siinil 175°C kraadi juures u. 10 minutit. Laduge traatrestile jahtuma. Säilitage kuivas ja jahedas.

Kiirem ja lihtsam moodus kuidas neid kooke valmistada on järgmine: kui taigen viilutatud, asetage ainult taignaviilud ahju ja küpsetage u. 8 minutit. Tõstke koogid ahjust välja ja asetage igale koogile šokolaad (või poolitatud šokolaad, sõltuvalt koogi suurusest) ja sellele omakorda pähkel.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Sissetehtud suveköögiviljad

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Põldmarjamoos

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.