Teave
suhkru kohta
Magusus loodusest
Meie laiuskraadidel saadakse suhkrut suhkrupeedist. Oma selge ja puhta magususega on see üks mitmekülgsemaid toiduaineid meie köökides. Suhkur on ka täiesti loomulik viis tagada, et teie sai on kohev, jäätis pehmem ja moos püsib kauem värske.
Säästev kasvatamine ja tootmine
Suhkrupeet on oma olemuselt keskkonnasõbralik põllukultuur. Suhkru ekstraheerimisel suunatakse peedis olev vesi taaskasutusse ning kõik suhkrupeedist järelejääv, näiteks peedimass ja melass, muudetakse väärtuslikuks loomasöödaks. Meie Fairtrade-sertifikaadiga roosuhkrutooted on pärit Lõuna-Ameerikast ja Aafrikast.
Rohkem kui lihtsalt magusus
Magus nagu suhkur on levinud väljend ja suhkur lisab kohe kindlasti magusust. Kuid lisaks puhtale ja selgele magususele on suhkrul ka mitmeid muid looduslikke omadusi, millest on köögis abi.
Dansukkeri maailm
Dansukker on bränd inimestele, kellele meeldib kodus toitu valmistada, küpsetada ja hoidistada.
Suhkur läbi aegade
Magusus on midagi, mida inimesed on alati otsinud. 15 000 aasta tagustel koopamaalingutel on kujutatud metsmett koguvaid inimesi.
Suhkru funktsionaalsed omadused
Suhkrust on tänapäeval saadaval palju erinevaid sorte ja seepärast saab seda kasutada paljudes erinevates roogades. Suhkrul on terve rida unikaalseid omadusi, mis nii eraldi võetuna kui kombineeritult, teevad suhkrust kaasaegses toiduainete tootmises tähtsa tooraine.