Koostisosad
750 g värsket lõhefileed
45 g Dansukkeri Demerara suhkrut
1/2 dl soola
10 purustatud valge pipra tera
3–4 dl värsket jämedalt hakitud tilli
Juhised
Puhastage ja kuivatage lõhefilee. Segage kokku sool, suhkur ja pipar ning hõõruge segu fileele. Katke madalaservalise anuma põhi tilliga. Tõstke filee anumasse (nahk allpool). Katke filee ülejäänud tilliga. Katke nõu kilega ja asetage 48 tunniks külmikusse. Keerake selle aja jooksul kalal mõned korrad külge. Serveerige õhukesi fileelõike koos magusa sinepikastme, värske tilli ja sidruniviiludega.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Piparkoogid
Kas on veel midagi paremat otse ahjust tulnud piparkookide lõhnast? Jah, see miski peaks olema nende maitse.
Jõulumaiustused
Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.
Hõrgutavad pühad
Esimene advent toob majja jõulumeeleolu. Süüdake esimene küünal, valage tassi kohv ja pakkuge perele oivaliselt lõhnavaid küpsetisi.
Kõige maitsvam jõulupakk
Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?
Pühadehõngulised küpsetised
Jõuludeks küpsetamine on alati eriline kogemus. See on nagu kindel varjupaik, siin peetakse alati traditsioonidest kinni.
Jõulujoogid
Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.