Ingveriga maitsestatud maasika-rabarberimoos

Hinne (8 tk)

Koostisosad

500 g rabarberit
750 g (1,5 l) maasikaid)
0,5 dl vett
1 tl riivitud kollast sidrunikoort
500 g (u.6 dl) Dansukkeri moosisuhkrut
1 spl riivitud värsket ingverit

Juhised

Loputage ja puhastage rabarber ja maasikad. Tükeldage rabarber ja soovi korral ka maasikad. Asetage rabarber, maasikad, vesi ja riivitud sidrunikoor keedunõusse, laske keema tõusta. Keetke 5 minutit kaanega kaetult. Kui soovite, et rabarberitükid nähtavad jääksid, lühendage keetmise aega. Lisage moosisuhkur. Kuumutage uuesti keemiseni ja keetke 5 minutit. Tõstke keedunõu pliidilt, eemaldage vaht ja jahutage moosi 15 minutit. Lisage ingver. Valage moos eelsoojendatud, puhastesse purkidesse. Sulgege õhukindlalt ning säilitage jahedas.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Armastusega valmistatud jõuluküpsetised

Armastusega valmistatud jõuluküpsetised

Leia retsepte ja inspiratsiooni ainulaadsete jõulusüdamete jaoks kõigile, kellest hoolid.

Piparkoogid

Kas on veel midagi paremat otse ahjust tulnud piparkookide lõhnast? Jah, see miski peaks olema nende maitse.

Jõulumaiustused

Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.

Browniesegu purgis

Kõige maitsvam jõulupakk

Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?

Muinasjutuline šokolaadikook

Pühadehõngulised küpsetised

Jõuludeks küpsetamine on alati eriline kogemus. See on nagu kindel varjupaik, siin peetakse alati traditsioonidest kinni.

Jõulujoogid

Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.