Koostisosad
125 g toasooja võid
90 g Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
230 g Dansukkeri heledat siirupit
375 g jahu
1 tl söögisoodat
3 tl jahvatatud ingverit
Juhised
Vahusta kausis või ja suhkur elektrimikseriga ühtlaseks kreemjaks massiks (umbes 5 minutit). Lisa siirup, jahu, söögisooda ja ingver ning jätka vahustamist paar minutit.
Jaota tainas kaheks palliks, kata need kilega ja pane pooleks tunniks külmkappi. Seejärel rulli mõlemad tainapallid küpsetuspaberil õhukeseks (umbes 5 mm) ja pane veel pooleks tunniks külmkappi.
Kuumuta ahi 160 kraadini (pöördõhurežiimil).
Lõika tahenenud tainast südamekujulise piparkoogivormi abil südamed ja lao need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaatidele, jättes küpsiste vahele piisavalt ruumi.
Küpseta umbes 8-10 minutit.
Lase enne kaunistamist jahtuda ja säilita õhukindlalt.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Armastusega valmistatud jõuluküpsetised
Leia retsepte ja inspiratsiooni ainulaadsete jõulusüdamete jaoks kõigile, kellest hoolid.
Piparkoogid
Kas on veel midagi paremat otse ahjust tulnud piparkookide lõhnast? Jah, see miski peaks olema nende maitse.
Jõulumaiustused
Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.
Kõige maitsvam jõulupakk
Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?
Pühadehõngulised küpsetised
Jõuludeks küpsetamine on alati eriline kogemus. See on nagu kindel varjupaik, siin peetakse alati traditsioonidest kinni.
Jõulujoogid
Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.