Jõhvika-biscotti

Jõhvika-biscotti on vastupandamatu maiuspala, mis sobib suurepäraselt kohvi kõrvale serveerimiseks. Kardemoni, kaneeli, vanilje ja jõhvikatega maitsestatud biscotti.

umbes 40

45 minutit + 24 tundi kuivamiseks

Hinne (0 tk)

Koostisosad

100 g jõhvikaid
220 g Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
100 g toasooja võid
3 muna
390 g jahu
10 g küpsetuspulbrit
5 g vanillisuhkrut
3 g jahvatatud kardemoni
3 g jahvatatud kaneeli

Juhised

Kuumuta ahi 175 °C-ni.

Klopi suhkur ja või kohevaks vahuks. Lisa ükshaaval munad. Sega kausis kõik kuivained ja lisa vahule. Sega hulka jõhvikad.

Jaota taigen neljaks osaks ja rulli need ühepikkusteks kangideks. Pane tükid küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaatidele ja silu veidi lapikumaks. Küpseta biscottit ahju keskosas umbes 15 minutit.

Lülita ahi välja ja tükelda küpsetised diagonaalselt. Eralda tükid. Pane biscottid tagasi ahju ja jäta mõneks tunniks kuivama.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Piparkoogid

Kas on veel midagi paremat otse ahjust tulnud piparkookide lõhnast? Jah, see miski peaks olema nende maitse.

Jõulumaiustused

Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.

Jõulukook apelsini ja mandlitega

Hõrgutavad pühad

Esimene advent toob majja jõulumeeleolu. Süüdake esimene küünal, valage tassi kohv ja pakkuge perele oivaliselt lõhnavaid küpsetisi.

Sidruni-ingverimoos

Kõige maitsvam jõulupakk

Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?

Muinasjutuline šokolaadikook

Pühadehõngulised küpsetised

Jõuludeks küpsetamine on alati eriline kogemus. See on nagu kindel varjupaik, siin peetakse alati traditsioonidest kinni.

Jõulujoogid

Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.