Jõhvika karamell

umbes 30 tükki

umbes 40 minutit

Hinne (1 tk)

Koostisosad

150 g külmutatud jõhvikaid
170 g Dansukkeri kristallsuhkrut
150 ml vahukoort
70 g Dansukkeri heledat siirupit
40 g Dansukkeri glükoosisiirupit
1 näpuotsatäis soola

Juhised

Vooderda 15x20 cm ristkülikukujuline küpsetusvorm küpsetuspaberiga.

Sulata jõhvikad ja püreesta need saumikseriga. Suru jõhvikad läbi peene sõela. Sega kõik koostisosad paksupõhjalises kastrulis. Kuumuta karamelli 123 °C-ni. Sega aeg-ajalt.

Vala karamell küpsetusvormi ja lase enne tükkideks lõikamist tarduda.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Piparkoogid

Kas on veel midagi paremat otse ahjust tulnud piparkookide lõhnast? Jah, see miski peaks olema nende maitse.

Jõulumaiustused

Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.

Jõulukook apelsini ja mandlitega

Hõrgutavad pühad

Esimene advent toob majja jõulumeeleolu. Süüdake esimene küünal, valage tassi kohv ja pakkuge perele oivaliselt lõhnavaid küpsetisi.

Sidruni-ingverimoos

Kõige maitsvam jõulupakk

Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?

Muinasjutuline šokolaadikook

Pühadehõngulised küpsetised

Jõuludeks küpsetamine on alati eriline kogemus. See on nagu kindel varjupaik, siin peetakse alati traditsioonidest kinni.

Jõulujoogid

Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.