Koostisosad
50 g Dansukkeri Tuhksuhkrut
300 g Dansukkeri Valget suhkrut
150 ml vett
100 ml Dansukkeri Glükoosisiirupit
1-2 ml piparmündiõli või muud maitsestajat
toiduvärvi
Juhised
Sõeluge tuhksuhkur laiemasse nõusse või taldrikule, määrige küpsetuspaber või kommivormid kergelt õliga. Segage paksupõhjalises kastrulis omavahel suhkur, vesi ja glükoosisiirup. Laske segul keskmisel kuumusel keema tõusta ning keetke kuni karamelli temperatuur on 152°C kraadi. Tõstke kastrul pliidilt ning lisage maitsestajad ning toiduvärv. Tõstke massist lusikatäied küpsetuspaberile või kommivormidesse. Kui soovite pulgakomme kasutage tõstmiseks suuremat lusikat ning vajutage veel tahenemata massi puidust kommitikud. Veeretage karamelle tuhksuhkrus ning säilitage õhukindlalt suletud purgis.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Armastusega valmistatud jõuluküpsetised
Leia retsepte ja inspiratsiooni ainulaadsete jõulusüdamete jaoks kõigile, kellest hoolid.
Piparkoogid
Kas on veel midagi paremat otse ahjust tulnud piparkookide lõhnast? Jah, see miski peaks olema nende maitse.
Jõulumaiustused
Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.
Kõige maitsvam jõulupakk
Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?
Pühadehõngulised küpsetised
Jõuludeks küpsetamine on alati eriline kogemus. See on nagu kindel varjupaik, siin peetakse alati traditsioonidest kinni.
Jõulujoogid
Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.