Koostisosad
100 g piimašokolaadi
Koorekaramell
1 dl rõõska koort (35%)
1/2 dl Dansukkeri heledat siirupit
1/2 dl Dansukkeri suhkrut
1/2 dl Dansukkeri šokolaadimaitselist tuhksuhkrut
väikseid kompvekivorme
Juhised
Sulata šokolaad veevannil või madalal võimsusel mikrolaineahjus. Vala väike kogus sulatatud šokolaadi kompvekivormidesse ning vooderda, vorme käes keerutades, nende seinad ja põhi šokolaadiga. Valmista koorekaramell: sega kõik koostisained kokku mikrolaineahjukindlas vormis. Kuumuta segu 600 W juures 5 minutit. Sega, ja kuumuta veel 2-3 minutit. Segu võib valmistada ka paksupõhjalises potis. Lase karamellisegul jahtuda, siis vala see vormidesse ja kata sulatatud šokolaadiga.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Armastusega valmistatud jõuluküpsetised
Leia retsepte ja inspiratsiooni ainulaadsete jõulusüdamete jaoks kõigile, kellest hoolid.
Piparkoogid
Kas on veel midagi paremat otse ahjust tulnud piparkookide lõhnast? Jah, see miski peaks olema nende maitse.
Jõulumaiustused
Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.
Kõige maitsvam jõulupakk
Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?
Pühadehõngulised küpsetised
Jõuludeks küpsetamine on alati eriline kogemus. See on nagu kindel varjupaik, siin peetakse alati traditsioonidest kinni.
Jõulujoogid
Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.