Koostisosad
Taigen
3 dl nisujahu
1/2 tl küpsetuspulbrit
100 g võid või margariini
1/2 dl Dansukkeri valget suhkrut
Täidis
150 g mandleid
75 g võid või margariini
3 muna
1 1/2 dl Dansukkeri valget suhkrut
1 spl Dansukkeri Vanillisuhkrut
Kaunistamiseks
4 dl Dansukkeri Tuhksuhkrut
vett
kollast toiduvärvi
Juhised
Töödelge taigna koostisained ühtlaseks massiks ning vormige pall. Asetage tunniks külma. Rullige taigen õhukeseks. Vooderdage lahtikäiv koogivorm (u. 25 cm Ø) taignaga. Jahvatage mandlid. Sulatage rasvaine. Kloppige munad mõlema suhkruga heledaks vahuks, lisage mandlijahu ning rasvaine. Valage täidis taignaga vooderdatud koogivormi. Küpsetage ahju keskmises osas 175 °C kraadi juures umbes 20 minutit. Tõstke jahtunud kook vormist välja. Segage tuhksuhkur, vesi ja toiduvärv glasuuriks ning kaunistage kook.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Halloween
Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.
Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.
Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.
Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.
Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.
Juustukook igal kujul
Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.