Lihavõtte maiuspalad

12 tk

Hinne (8 tk)

Koostisosad

Taigen
250 g nisujahu
1 1/4 dl Dansukkeri valget suhkrut
1 spl Dansukkeri Vanillisuhkrut
Näputäis soola
125 g hakitud võid või margariini
2 munakollast
1 spl külma vett

Täidis
3 munavalget
Näputäis soola
1/2 dl Dansukker valget suhkrut
125 g toasooja võid või margariini
100 g jahvatatud mandleid
1 1/4 dl nisujahu
1 dl moosi

Kaunistamiseks
Dansukkeri Tuhksuhkrut

Juhised

Määrige 12 brioche’i vormi rasvainega. Segage taignakausis jahu, suhkrud, sool ja rasvaine kuni moodustub ühtlane puru. Lisage munakollased ja vesi ning sõtkuge taigen. Asetage taigen pooleks tunniks külma.

Kloppige munavalged koos soolaga tugevaks vahuks, lisage vahustamist jätkates suhkur. Segage juurde rasvaine, mandlijahu ning nisujahu.

Suruge taigen vormidesse. Lisage igasse vormi väike teelusikatäis moosi ning jaotage ka täidis vormidesse. Küpsetage ahju keskosas 175 °C kraadi juures (pöördõhu funktsiooniga ahju puhul 150 °C kraadi juures) umbes 30 minutit. Enne serveerimist puistake kergelt üle tuhksuhkruga.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Silmatrühvlid

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Šokolaadimakroonid

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Tiramisu juustukook

Juustukook igal kujul

Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.