Koostisosad
2 l maasikaid
4 laimi mahl ja koor
1–2 laimi viljaliha
1 pk (330 g) Dansukkeri marmelaadisuhkrut
Juhised
Puhastage ja hakkige maasikad. Riivige laimi koor väga peene riiviga. Poolitage laimid ja pigistage mahl kaussi. Poolitage veel kaks laimi ja hakkige viljaliha. Asetage kõik koostisained keedunõusse ja keetke madalal kuumusel, aegajalt segades, 10–15 minutit. Eemaldage vaht. Valage moos koheselt kuumadesse puhastesse purkidesse. Sulgege purgid ja säilitage jahedas.
Moosi võib ka sügavkülmutada.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Armastusega valmistatud jõuluküpsetised
Leia retsepte ja inspiratsiooni ainulaadsete jõulusüdamete jaoks kõigile, kellest hoolid.
Piparkoogid
Kas on veel midagi paremat otse ahjust tulnud piparkookide lõhnast? Jah, see miski peaks olema nende maitse.
Jõulumaiustused
Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.
Kõige maitsvam jõulupakk
Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?
Pühadehõngulised küpsetised
Jõuludeks küpsetamine on alati eriline kogemus. See on nagu kindel varjupaik, siin peetakse alati traditsioonidest kinni.
Jõulujoogid
Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.