Muscovado biscotti

Krõbedad muscovado biscottid iirise ja mandliga. Täida oma kodu värskelt küpsetatud biscotti lõhnaga. Kaunista pärlsuhkruga, et lisada väike krõmps.

umbes 40

45 minutit + 24 tundi seismiseks

Hinne (0 tk)

Koostisosad

125 g mandleid
190 g Dansukkeri heledat Muscovado suhkrut
100 g toasooja võid
2 muna
225 g jahu
10 g küpsetuspulbrit

Kaunistamiseks
Dansukkeri pärlsuhkrut

Juhised

Kuumuta ahi 175 °C-ni.

Haki mandlid ja pane kõrvale. Klopi muscovado suhkur ja või kohevaks vahuks. Lisa ükshaaval munad. Sega kausis jahu ja küpsetuspulber ning pane võisegu hulka. Sega hulka hakitud mandlid.

Jaga taigen neljaks osaks ja rulli need ühepikkusteks kangideks. Pane tükid küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaatidele ja tasanda veidi. Küpseta biscottit ahju keskosas umbes 15 minutit.

Lülita ahi välja ja tükelda küpsetised diagonaalselt. Eralda tükid. Pane biscottid tagasi ahju ja jäta mõneks tunniks kuivama.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Sissetehtud suveköögiviljad

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Põldmarjamoos

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.