Koostisosad
500 ml vahukoort
1 dl Dansukkeri tuhksuhkrut
3 1/2 lehte želatiini
15 g Dansukkeri vanillisuhkrut
Siirup
250 g maasikaid
300 g Dansukkeri glükoosisiirupit
30 g Dansukkeri tuhksuhkrut
10 ml värskeltpressitud sidrunimahla
Juhised
Leotage želatiinilehti 5 minutit külmas vees. Segage paksupõhjalises kastrulis omavahel koor, tuhksuhkur ja vanillisuhkur ning kuumutage keemiseni. Sulatage kuivemaks pigistatud želatiinilehed kuumas vedelikus. Valage kreem magustoidukaussidesse. Asetage külmikusse.
Loputage, puhastage ja poolitage maasikad. Segage kastrulis omavahel maasikad, glükoosisiirup, tuhksuhkur ja sidrunimahl ning kuumutage keemiseni, keetke madalal kuumusel 3-4 minutit. Laske jahtuda ja kurnake. Kummutage panna cottad serveerimistaldrikutele. Niristage üle maasikasiirupiga.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Piparkoogid
Kas on veel midagi paremat otse ahjust tulnud piparkookide lõhnast? Jah, see miski peaks olema nende maitse.
Jõulumaiustused
Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.
Hõrgutavad pühad
Esimene advent toob majja jõulumeeleolu. Süüdake esimene küünal, valage tassi kohv ja pakkuge perele oivaliselt lõhnavaid küpsetisi.
Kõige maitsvam jõulupakk
Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?
Pühadehõngulised küpsetised
Jõuludeks küpsetamine on alati eriline kogemus. See on nagu kindel varjupaik, siin peetakse alati traditsioonidest kinni.
Jõulujoogid
Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.