Koostisosad
800 g kooritud ja tükeldatud sibulaid
3 suurt punast paprikat
1 kõvem õun
1/2 -1 punane tšillipipar
30 ml oliivi õli
100 ml Dansukkeri suhkruroo siirupit
250 ml valge veini äädikat
10 g soola
5 g paprikapulbrit
200 g Dansukkeri moosisuhkrut
50 ml rohelist terapipart
Juhised
Peske, puhastage ja hakkige paprika. Koorige õunad, eemaldage südamikud ja lõigake sektoriteks. Peske ja hakkige tšilli. Kuumutage paksupõhjalise keedunõu põhjas veidi õli, lisage köögiviljad ja õunasektorid. Kuumutage keskmisel kuumusel mõned minutid. Lisage siirup, äädikas, sool ja paprikapulber. Katke nõu kaanega ja kuumutage madalal kuumusel 20 minutit. Võtke kaas pealt ja kuumutage veel 10 minutit. Lisage moosisuhkur ning pipraterad ja keetke veel 3-4 minutit. Tõstke keedunõu pliidilt, valage tšatni soojadesse puhastesse purkidesse.Sulgege purgid ja säilitage jahedas.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Piparkoogid
Kas on veel midagi paremat otse ahjust tulnud piparkookide lõhnast? Jah, see miski peaks olema nende maitse.
Jõulumaiustused
Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.
Hõrgutavad pühad
Esimene advent toob majja jõulumeeleolu. Süüdake esimene küünal, valage tassi kohv ja pakkuge perele oivaliselt lõhnavaid küpsetisi.
Kõige maitsvam jõulupakk
Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?
Pühadehõngulised küpsetised
Jõuludeks küpsetamine on alati eriline kogemus. See on nagu kindel varjupaik, siin peetakse alati traditsioonidest kinni.
Jõulujoogid
Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.