Parmesani-pune kuklid

Hinne (5 tk)

Koostisosad

50 g pärmi
3 dl leiget piima
1 dl sulatatud või vedelat margariini
8 dl nisujahu
1 tl soola
3 spl suhkrut
1 dl riivitud parmesani juustu
1 spl punet

Pintseldamiseks
sulatatud või vedelat margariini

Juhised

Murendage pärm taignaanumasse. Lisage piim, margariin, sool ja suhkur ning segage, kuni pärm on lahustunud.

Lisage jahu, 2/3 juustust ning pune ja segage, kuni taigen tundub parasjagu sitkena. Katke taigen rätikuga ja laske 20-30 minutit kerkida.

Tõstke taigen jahuga kaetud lauale ja veeretage pikaks rulliks, mis seejärel lõigake 20 tükiks.

Vormige tükid ümmargusteks kukliteks. Asetage 14 kuklit paarikaupa piklikku võiga määritud vormi, nii et kuklite küljed kokku puutuvad. Pintseldage margariiniga. Ülejäänud kuklid asetage liitekohale ja pintseldage samuti margariiniga. Puistake peale järele jäänud parmesani juust ja laske rätiku all 20-30 minutit kerkida.

Küpsetage ahju alumises osas ca 40 minutit temperatuuril 180ŗC. Laske kuklitel vormis 5 minutit jahtuda, kallutage need seejärel ahjurestile ja laske rätiku all jahtuda.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Silmatrühvlid

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Šokolaadimakroonid

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Tiramisu juustukook

Juustukook igal kujul

Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.