Rabarberipirukas

u 8 portsjonit

Hinne (0 tk)

Koostisosad

Põhi
2 1/2 dl nisujahu
100 g võid
3 spl Dansukkeri tuhksuhkrut
1 munakollane

Rabarberitarretis
700 g u. 2 cm pikkusi rabarberitükke
2 dl vett
3 dl Dansukkeri tarretisesuhkrut

Vanillikreem
6 munakollast
1 1/2 dl Dansukkeri kristallsuhkrut
1 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
3 dl kohvikoort
2 spl kartulitärklist
kaunistamiseks röstitud mandlilaaste

Juhised

Sõtkuge pirukapõhja koostisained taignaks ja jätke 1 tunniks külmkappi seisma. Soojendage ahi 175 kraadini.

Määrige u. 24 cm diameetriga, lahtikäiv koogivorm rasvainega. Suruge taigen vormi põhja ja servadele. Torkige taigen kahvliga auklikuks. Küpsetage ahju keskmises osas u 20 minutit. Laske jahtuda.

Keetke rabarber koos suhkruga madalal kuumusel pehmeks. Lisage tarretisesuhkur ja keetke veel 30 sekundit. kui rabarberisegu hakkab tarretuma, valage see pirukapõhjale.

Segage paksupõhjalises keedunõus kõik vaniljekreemi koostisained peale vanillisuhkru ning keetke mdalal kuumusel pidevalt segades kuni kreem pakseneb. Laske jahtuda. Lisage vanillisuhkur. Määrige kreem ühtlaselt rabarberitarretisele.

Puistake pirukale röstitud mandlilaaste. Hoidke serveerimiseni külmas.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Silmatrühvlid

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Šokolaadimakroonid

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Tiramisu juustukook

Juustukook igal kujul

Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.