Rokimuffinid

Hinne (0 tk)

Koostisosad

100 g võid
3/4 dl piima
1 1/2 dl Dansukkeri Demerara suhkrut või rafineerimata roosuhkrut
2 muna
1 tl küpsetuspulbrit
2 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
2 spl kartulijahu
2 1/2 dl nisujahu

Pumat kaunistamiseks
1 spl želatiini + 4 spl külma vett
30 g kookosrasva
1 1/4 dl Dansukkeri heledat siirupit
14 dl Dansukkeri tuhksuhkrut
toiduvärvi

Kuldtäht muffinil
Kuldne paber
Hambaorgid
Laadige alla meie makett.

Juhised

Sulatage või. Lisage piim, kuumutage, kuid ärge keetke. Vahustage omavahel kergelt munad ja suhkur. Segage nisujahu küpsetuspulbri ja vanillisuhkruga ning lisage vaheldumisi piimaseguga munasegule. Kui lasete tainal üle öö külmutuskapis seista, tulevad muffinid ilusate teravate tippudega. Valage tainas ahjupannile paigutatud pabervormidesse või muffinipannile. Küpsetage ahju keskel 225 °C juures ligikaudu 12 minutit.

Pumat
Valage vesi ja želatiin potti ning soojendage nõrgal kuumusel pidevalt segades kuni želatiin on sulanud. Lisage kookosrasv ja laske ka sellel sulada. Laske segul 15 minutit jahtuda. Sõeluge tuhksuhkur kaussi ja lisage jahtunud vedelik ning siirup. Segage ühtlaseks. Pumati värvimiseks lisage mõni tilk toiduvärvi. Selleks et pumat ei kuivaks, hoidke seda paksus kilekotis (nt. minigrip-kotid), mis on omakorda asetatud õhukindlasse purki. Rullige pumat kahe toidukile vahel õhukeseks kihiks ja lõigake sellest kas piparkoogivormi või meie tähemaketi abil välja tähekesed ning kaunistage nendega muffinid.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Silmatrühvlid

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Šokolaadimakroonid

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Tiramisu juustukook

Juustukook igal kujul

Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.