Koostisosad
1 kg rabarbrit
1 sidrun
500 g Dansukkeri kristallsuhkrut
3 l vett
45 ml õunaäädikat
Juhised
Pese rabarber ja lõika väikesteks tükkideks. Pese ja viiluta sidrun. Pane suurde kaussi.
Sega suhkur, vesi ja õunaäädikas eraldi kausis, kuni suhkur lahustub. Vala segu rabarberi ja sidrunite peale.
Lase toas seista 3 päeva, kata rätiku ja kaanega. Sega vähemalt korra päevas.
Kurna ja vala steriliseeritud klaaspudelitesse. Sulge pudelid ja lase toatemperatuuril 1-2 päeva seista, kuni rabarberilimonaad hakkab käärima. Ära hoia pudeleid liiga soojas, sest see võib põhjustada hallituse teket. Seejärel hoia pudeleid külmkapis vähemalt nädala.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Piparkoogid
Kas on veel midagi paremat otse ahjust tulnud piparkookide lõhnast? Jah, see miski peaks olema nende maitse.
Jõulumaiustused
Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.
Hõrgutavad pühad
Esimene advent toob majja jõulumeeleolu. Süüdake esimene küünal, valage tassi kohv ja pakkuge perele oivaliselt lõhnavaid küpsetisi.
Kõige maitsvam jõulupakk
Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?
Pühadehõngulised küpsetised
Jõuludeks küpsetamine on alati eriline kogemus. See on nagu kindel varjupaik, siin peetakse alati traditsioonidest kinni.
Jõulujoogid
Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.