Sidruni-ingverimoos

Imeliselt hapukas sidrunimoos, millel on mõnus tugev ingveri mekk. See sidrun-ingverimoos sobib suurepäraselt juustuvaliku kõrvaseks.

1 purk

30 min

Hinne (0 tk)

Koostisosad

3 suurt sidrunit (umbes 150 g)
1 sidruni koor
umbes 15 g ingverijuurt
50 ml vett
150 g Dansukkeri moosisuhkrut

Juhised

Pese sidrunid ja riivi ühe sidruni koor ning aseta kõrvale. Koori sidrunid ja lõika viljaliha välja. Eemalda ka kogu valge koor ja lõika sektorid väikesteks tükkideks. Koori ja riivi ingver. Pane sidruni viljaliha, sidrunikoor ja ingver kastrulisse, lisa vesi ja lase keema. Lisa moosisuhkur ja kuumuta segades 7-9 minutit. Vala moos steriliseeritud purkidesse. Sulge õhukindlalt ja hoia jahedas.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Silmatrühvlid

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Šokolaadimakroonid

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Tiramisu juustukook

Juustukook igal kujul

Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.