Koostisosad
100 g võid
150 g kvaliteetset tumedat šokolaadi
2 muna
2 munakollast
40 g Dansukkeri ekstrapeent valget suhkrut
1 spl Dansukkeri vanillisuhkrut
2 spl nisujahu
1/2 tl jahvatatud ingverit
Võid + kristallsuhkrut vormide määrimiseks ja ülepuistamiseks
Serveerimiseks jäätist ja marju
Juhised
Sulatage või, tõstke kastrul pliidilt, murdke šokolaad tükkideks ja lisage sulavõile, laske šokolaadil kuuma või sees sulada. Vahustage munad, munakollased ja suhkur ning lisage vahule kuivad koostisained. Lõpuks lisage sulanud šokolaad. Segage ühtlaseks massiks.
Määrige 6 kuumakindlat vormi võiga ja puistake üle kristallsuhkruga. Jaotage taigen vormidesse. Eelkuumutage ahi 200°C kraadini. Asetage vormid ahju, keskmisele siinile. Küpsetage 6-8 minutit. Kooke on lihtne üle küpsetada, kuna taigen tundub küpsetusaja möödudes ikka veel vedel, kuid ärge laske and välimusest petta. Valmis koogid ongi keskelt mõnusalt pehmed ja veidi vedelad. Serveerige kohe, näiteks jäätise ja värskete marjadega.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Halloween
Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.
Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.
Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.
Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.
Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.
Juustukook igal kujul
Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.