Šokolaadi iiris

u. 40 tk

Hinne (14 tk)

Koostisosad

100 g võid
20 g kakaopulbrit
200 ml vahukoort
210 g Dansukkeri tumedat muscovado suhkrut
140 g Dansukkeri heledat siirupit
2 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
Kaunistamiseks 100 g tumedat šokolaadi

Juhised

Segage kõik koostisained peale šokolaadi omavahel paksupõhjalises keedunõus ning kuumutage keemiseni. Jätkake keskmisel kuumusel kuumutamist, aegajalt segades, kuni segu temperatuur on 125°C. Kontrollige toidutermomeetriga. Õige temperatuuri saavutamiseks peaks kuluma nii 30-40 minutit.
Valage iirisemass küpsetuspaberiga kaetud vormi ja jätke tahenema.
Lõigake iiris tükkideks.
Sulatage šokolaad veevannil ja kastke iiriseid sulanud šokolaadi. Laske taheneda.
Soovi korral pakkige kommid ilusatesse paberitesse.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Piparkoogid

Kas on veel midagi paremat otse ahjust tulnud piparkookide lõhnast? Jah, see miski peaks olema nende maitse.

Jõulumaiustused

Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.

Jõulukook apelsini ja mandlitega

Hõrgutavad pühad

Esimene advent toob majja jõulumeeleolu. Süüdake esimene küünal, valage tassi kohv ja pakkuge perele oivaliselt lõhnavaid küpsetisi.

Sidruni-ingverimoos

Kõige maitsvam jõulupakk

Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?

Muinasjutuline šokolaadikook

Pühadehõngulised küpsetised

Jõuludeks küpsetamine on alati eriline kogemus. See on nagu kindel varjupaik, siin peetakse alati traditsioonidest kinni.

Jõulujoogid

Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.