Koostisosad
100 g võid
20 g kakaopulbrit
200 ml vahukoort
210 g Dansukkeri tumedat muscovado suhkrut
140 g Dansukkeri heledat siirupit
2 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
Kaunistamiseks 100 g tumedat šokolaadi
Juhised
Segage kõik koostisained peale šokolaadi omavahel paksupõhjalises keedunõus ning kuumutage keemiseni. Jätkake keskmisel kuumusel kuumutamist, aegajalt segades, kuni segu temperatuur on 125°C. Kontrollige toidutermomeetriga. Õige temperatuuri saavutamiseks peaks kuluma nii 30-40 minutit.
Valage iirisemass küpsetuspaberiga kaetud vormi ja jätke tahenema.
Lõigake iiris tükkideks.
Sulatage šokolaad veevannil ja kastke iiriseid sulanud šokolaadi. Laske taheneda.
Soovi korral pakkige kommid ilusatesse paberitesse.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Piparkoogid
Kas on veel midagi paremat otse ahjust tulnud piparkookide lõhnast? Jah, see miski peaks olema nende maitse.
Jõulumaiustused
Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.
Hõrgutavad pühad
Esimene advent toob majja jõulumeeleolu. Süüdake esimene küünal, valage tassi kohv ja pakkuge perele oivaliselt lõhnavaid küpsetisi.
Kõige maitsvam jõulupakk
Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?
Pühadehõngulised küpsetised
Jõuludeks küpsetamine on alati eriline kogemus. See on nagu kindel varjupaik, siin peetakse alati traditsioonidest kinni.
Jõulujoogid
Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.