Koostisosad
500 ml vahukoort
100 g Dansukkeri Tumedat Muscovado suhkrut
25 g kakaopulbrit
5 g Dansukkeri Vanillisuhkrut
3 lehte želatiini
Kaste
125 g kirsse
100 ml Dansukkeri Heledat siirupit
50 g Dansukkeri Demerara toorsuhkrut
1 kaneelikoore pulk
3 vürtsitera
3 nelgitera
Juhised
Leotage želatiinilehti külmas vees. Segage keedunõus omavahel koor, suhkur, kakao ning vanillisuhkur ja laske keema tõusta. Lisage želatiinilehed, tõstke nõu pliidilt ning segage kuni želatiin on lahustunud. Jaotage vedelik nelja magustoiduvormi (või tassi). Asetage külma. Valage siirup ja toorsuhkur kastrulisse ning lisage vürtsid. Katke kastrul kaanega ning keetke madalal kuumusel 5 minutit. Eemaldage vürtsid, lisage kirsid ning keetke veel 5 minutit. Serveerige puding koos kirsikastmega.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Piparkoogid
Kas on veel midagi paremat otse ahjust tulnud piparkookide lõhnast? Jah, see miski peaks olema nende maitse.
Jõulumaiustused
Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.
Hõrgutavad pühad
Esimene advent toob majja jõulumeeleolu. Süüdake esimene küünal, valage tassi kohv ja pakkuge perele oivaliselt lõhnavaid küpsetisi.
Kõige maitsvam jõulupakk
Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?
Pühadehõngulised küpsetised
Jõuludeks küpsetamine on alati eriline kogemus. See on nagu kindel varjupaik, siin peetakse alati traditsioonidest kinni.
Jõulujoogid
Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.