Aabits - moeka moosi maitsevariatsioonid

Hinne (0 tk)

Koostisosad

Vaarikamarmelaad
500 g vaarikaid
150 ml Dansukkeri marmelaadisuhkrut
2 spl Dansukkeri muscovado siirupit
2 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
2 tähtaniisi
1 tüümianioks

Astelpaju-ingverimoos
225 g astelpajumarju
2 tl riivitud värsket ingverit
2 spl Dansukkeri tumedat muscovado suhkrut
2 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
100 g Dansukkeri moosisuhkrut

Rabarberi-vanillimoos
500 g rabarberit
100 ml Dansukkeri moosisuhkrut
1 vanillikaun
1 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
100 ml vett
paar tera Timuti pipart (võite kasutada ka Sichuani või rose pipart)

Maasika-šokolaadimoos
500 g maasikaid
180 g Dansukkeri marmelaadisuhkrut
2 spl Dansukkeri muscovado siirupit
50 g hakitud tumedat šokolaadi

Vürtsploomimoos
500 g ploome, kivid eemaldatud
200 ml Dansukkeri moosisuhkrut
2 pulka kaneelikoort
1 tl purustatud kardemoni
1 sidruni mahl ja riivitud koor

Pirni-vanillimoos
500 g kooritud ja tükeldatud pirne
200 ml Dansukkeri moosisuhkrut
1 vanillikaun
2 tl Dansukkeri vanillisuhkrut

Juhised

Puhastage ja loputage puuviljad/marjad. Segage keedunõus marjad suhkruga (suuremad marjad lõigake tükkideks) ning keetke 3-10 minutit (kõvemaid marju kauem, pehmemaid vähem).
Riisuge hoolikalt vaht ning jaotage moos soojadesse steriliseeritud purkidesse. Kaanetage purgid ning hoidke jahedas.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Silmatrühvlid

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Šokolaadimakroonid

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Tiramisu juustukook

Juustukook igal kujul

Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.